Website nodig?

Welkom

Professionele website nodig?
Allsites ontwerpt en bouwt uw website op volgens uw wensen, volgens een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Alle (web)sites kunnen voorzien worden van een cms beheersysteem, om zelf uw pagina’s en foto’s aan te vullen. Ook een blog, contactformulier, webshop, kalender, … behoren tot de vele mogelijkheden.

Website offerte

Vrijblijvend offerte voor uw webproject, prijzen variëren naargelang esthetische wensen alsook technische functionaliteiten en uiteraard denken we graag mee om websites te onderscheiden van andere, met een originele benadering of een creatief accent!
Een goede website met een aaibaarheidsfactor, dat streven we telkens na bij ieder ontwerp om bij uw klanten een even goede indruk na te laten.

Eigen beheer

Via een beveiligd inlogsysteem (CMS – content management system) kunt u al uw gegevens beheren. Dit webbeheersysteem kan uitgebreid worden met diverse modules naargelang de toepassing, bijvoorbeeld een boekingssysteem, kalender overzichten, nieuwsbrieven, …
Wilt u een uitgebreid systeem aangepast aan uw behoeften?
Wij gaan op zoek naar de beste oplossing en de meeste efficiënte werkmethode, zonder in te boeten aan creativiteit. Zo brengen we uw idee online tot leven.
Responsive webdesign voor mobiele toepassingen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het ontwerpproces, met al deze facetten wordt rekening gehouden volgens uw huisstijl.